Un mes de novembre oferint formació intensament

Passa en tots els àmbits que hi ha mesos més intensos. El novembre 2018 ha estat el mes de les classes, xerrades i conferències.

El dissabte 10 dins de la jornada formativa de la Institució Familiar d’Educació a l’escola IESE vaig donar una conferència amb el títol “Marca escola i marca professor” sobre el desenvolupament harmoniós de totes dues marques, a través del creixement i la participació del professorat en el projecte del centre.

Els dimecres 14 i 28, amb el gran fotògraf Paul Mac Manus, vam impartir el curset “Fotografiant l’educació”, per a les escoles de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, en la seu de la fundació. En les classes es van repassar les estratègies per projectar la marca corporativa, com obtenir bones fotografies amb missatge, l’arxiu i la manipulació de les fotografies digitals, la brand guide de fotografia, etc. D’altra banda, Jesica Sobrado, Cap del departament de Proveïdors i Serveis externs de la FECC, va exposar les conseqüències dels requisits legals de la nova llei de protecció de dades.

El dimarts 20, novament amb Paul Mac Manus vam sintetitzar en una jornada per a les escoles de Mare del Diví Pastor, les idees claus del curs.

Finalment, el dijous 29, vaig donar una xerrada als assessors de comunicació de les delegacions autonòmiques d’Escuelas Católicas, a la seva seu de Madrid, una xerrada titulada “Cuida tu marca”. Escuelas Católicas aplega unes 2400 escoles de l’Estat.