Miquel Rossy

ASSESSOR DE MARQUES ESCOLARS I DISSENYADOR GRÀFIC

A través de Branding Escolar, assessoro escoles sobre la gestió de la seva marca, que no és només el logo i la gràfica: la comunicació de la identitat, el posicionament, la cultura corporativa…

Sóc dissenyador gràfic (col·legiat num. 296 del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya). Treballo com a Brand Manager d’un grup d’escoles concertades de Catalunya i Balears, Institució Familiar d’Educació, la identitat visual del qual jo mateix vaig dissenyar. El projecte educatiu Aude! va ser premiat en la I edició d’Educafestival. La memòria anual de la Institució va ser selecció Clap 2017, en la categoria editorial, millor fullet paginat.

He creat identitats institucionals, sobretot de  fundacions i entitats vinculades a l’àmbit educatiu: molt recentment, el grup escolar Carmelites Tereses de Sanj Josep, i abans EASSEFundación COSOAcció per l’EducacióFundació Impuls, etc. (moltes no les gestiono en l’actualitat).

Sóc llicenciat en filologia catalana per la UB i he exercit com a professor de llengua i literatura catalana a Batxillerat i Secundària des de 1988 fins a 2017. D’altra banda, els estudis de filologia m’han permès un coneixement més pregon de la semiòtica (estudi dels signes), utilíssim per a la creació i la implantació de les identitats corporatives.

He publicat La teva escola, una gran marca (2016) El secreto del marketing educativo. El profesorado es la marca de la escuela (2020). He compartit una multitud de continguts mitjançant del blog i del podcast de Branding Escolar.

A través de Branding Escolar, asesoro escuelas sobre la gestión de su marca, que no es solo el logo y la gráfica: la comunicación de la identidad, el posicionamiento, la cultura corporativa…

Soy diseñador gráfico (colegiado número 296 del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya). Trabajo como Brand Manager de un grupo de escuelas concertadas de Cataluña y Baleares, Institució Familiar d’Educació, cuya identidad visual corporativa yo mismo diseñé. El proyecto educativo Aude! fue ser premiado en la I edición de Educafestival. La memoria anual de la Institució fue selección Clap 2017, en la categoría editorial, mejor folleto paginado.

He creado identidades institucionales, sobre todo de fundaciones y entidades vinculadas al ámbito educativo: muy recientemente el grupo escolar Carmelitas Teresas de San José y antes EASSEFundación COSOAcció per l’EducacióFundació Impuls, etc. (muchas no las gestiono en la actualidad).

Soy licenciado en filología catalana por la UB y he ejercido como profesor de lengua y literatura catalana en Bachillerato y en secundaria desde 1988 hasta 2017. Por otra parte, los estudios de filología me han permitido un conocimiento más profundo de la semiótica (estudio de los signos), utilísimo para la creación y la implantación de identidades corporativas.

He publicado Tu escuela, una gran marca (2017) y El secreto del marketing educativo. El profesorado es la marca de la escuela (2020). He compartido una multitud de contenidos a través del blog i del podcast de Branding Escolar.

Xerrades i conferències

Ofereixo a les escoles, un seguit de conferències, xerrades i reunions de treball sobre diversos aspectes del branding i la comunicació escolar.