Miquel Rossy

ASSESSOR DE MARQUES ESCOLARS I DISSENYADOR GRÀFIC

A través de Branding Escolar, assessoro escoles sobre la gestió de la seva marca, que no és només el logo i la gràfica: la comunicació de la identitat, el posicionament, la cultura corporativa…

Sóc dissenyador gràfic (col·legiat num. 296 del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya). Treballo com a Brand Manager d’un grup d’escoles concertades de Catalunya i Balears, Institució Familiar d’Educació, la identitat visual del qual jo mateix vaig dissenyar. El projecte educatiu Aude! va ser premiat en la I edició d’Educafestival. La memòria anual de la Institució va ser selecció Clap 2017, en la categoria editorial, millor fullet paginat.

He creat identitats institucionals, sobretot de  fundacions i entitats vinculades a l’àmbit educatiu: molt recentment, el grup escolar Carmelites Tereses de Sanj Josep, i abans EASSEFundación COSOAcció per l’EducacióFundació Impuls, etc. (moltes no les gestiono en l’actualitat).

Sóc llicenciat en filologia catalana per la UB i he exercit com a professor de llengua i literatura catalana a Batxillerat i Secundària des de 1988 fins a 2017. D’altra banda, els estudis de filologia m’han permès un coneixement més pregon de la semiòtica (estudi dels signes), utilíssim per a la creació i la implantació de les identitats corporatives.

He publicat La teva escola, una gran marca (2016) El secreto del marketing educativo. El profesorado es la marca de la escuela (2020). He compartit una multitud de continguts mitjançant del blog i del podcast de Branding Escolar.

Xerrades i conferències

[/title]Ofereixo a les escoles, un seguit de conferències, xerrades i reunions de treball sobre diversos aspectes del branding i la comunicació escolar.