Miquel Rossy

DISSENYADOR GRÀFIC I PROFESSOR

Sóc dissenyador gràfic (col·legiat num. 296 del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya). He creat identitats institucionals, sobretot de  fundacions i entitats vinculades a l’àmbit educatiu: EASSEFAPELFundación COSOAcció per l’EducacióFundació Impuls, etc. (moltes no les gestiono en l’actualitat). Treballo com a coordinador de branding i de la identitat visual corporativa d’un grup d’escoles concertades de Catalunya i Balears, Institució Familiar d’Educació, la identitat visual del qual jo mateix vaig dissenyar.

Sóc llicenciat en filologia catalana per la UB i he exercit com a professor de llengua i literatura catalana a Batxillerat i Secundària des de 1988.  Compatibilitzar totes dues feines –a més d’una satisfacció personal– és un avantatge a l’hora de treballar la comunicació i el branding de la institució educativa. D’altra banda, els estudis de filologia m’han permès un coneixement més pregon de la semiòtica (estudi dels signes), utilíssim per a la creació i la implantació de les identitats corporatives.
Acabo de publicar “La teva escola, una gran marca”.

Xerrades i conferències

[/title]Ofereixo a les escoles, un seguit de conferències, xerrades i reunions de treball sobre diversos aspectes del branding i la comunicació escolar.