Miquel Rossy

ASSESSOR DE MARQUES ESCOLARS I DISSENYADOR GRÀFIC

A través de Branding Escolar, assessoro escoles sobre la gestió de la seva marca, que no és només el logo i la gràfica: la comunicació de la identitat, el posicionament, la cultura corporativa…

Sóc dissenyador gràfic (col·legiat num. 296 del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya). Treballo com a Brand Manager d’un grup d’escoles concertades de Catalunya i Balears, Institució Familiar d’Educació, la identitat visual del qual jo mateix vaig dissenyar. El projecte educatiu Aude! va ser premiat en la I edició d’Educafestival. La memòria anual de la Institució va ser selecció Clap 2017, en la categoria editorial, millor fullet paginat.

He creat identitats institucionals, sobretot de  fundacions i entitats vinculades a l’àmbit educatiu: EASSE, FAPEL, Fundación COSO, Acció per l’Educació, Fundació Impuls, etc. (moltes no les gestiono en l’actualitat).

Sóc llicenciat en filologia catalana per la UB i he exercit com a professor de llengua i literatura catalana a Batxillerat i Secundària des de 1988 fins a 2017. D’altra banda, els estudis de filologia m’han permès un coneixement més pregon de la semiòtica (estudi dels signes), utilíssim per a la creació i la implantació de les identitats corporatives.
He publicat La teva escola, una gran marca i pròximament El secret del màrqueting educatiu. La marca de l’escola som els professors.

Xerrades i conferències

[/title]Ofereixo a les escoles, un seguit de conferències, xerrades i reunions de treball sobre diversos aspectes del branding i la comunicació escolar.