Per què et convé llegir aquest llibre?

T’estranya que et faci aquesta pregunta? Me la vaig fer jo mateix i per això el vaig escriure. Et convé llegir aquest llibre, perquè totes les escoles estem necessitades de fer màrqueting. Falten nens i nenes i no n’hi ha prou que ho fem bé: cal saber comunicar-ho.

Si ets directiu o responsable de màrqueting o de comunicació del centre, has de saber que el màrqueting principal el fa cada professor i cada professora a l’aula i quan dialoga amb les famílies. Vosaltres sou com els directius o els responsables de màrqueting del Barça; ja podreu fer bé la vostra feina, que si no es guanyen trofeus, “no vendreu ni una samarreta”. Les estrelles del equip som el professorat.

Per això aquest llibre parla a les professores i els professors: el nostre paper  és ara més que mai imprescindible. Però hem d’adquirir noves destreces i hem de ser bons comunicant. Ens cal, en definitiva, desenvolupar la nostra marca personal.

“La marca d’una escola és la suma de les marques personals dels seus professors i les seves professores”

Per només 10€ (el llibre pertany a la col·lecció Santillana Activa i està molt ben editat, a tot color i amb fantàstiques il·lustracions de Javier Royo), en aquestes 176 pàgines, aprendràs 

  • com millorar el nostre producte, el projecte educatiu,
  • com gestionar la marca corporativa d’una escola,
  • com treballar la nostra reputació personal
  • la relació interpersonal amb les famílies i i la seva satisfacció
  • la comunicació pública
  • i la comunicació més important perquè tot rutlli, la comunicació entre companys.

ON EL PUC COMPRAR?

El tenen en aquestes llibreries i moltes altres