Per què et convé llegir aquest llibre?

T’estranya que et faci aquesta pregunta? Me la vaig fer jo mateix i per això el vaig escriure. Et convé llegir aquest llibre, perquè totes les escoles estem necessitades de fer màrqueting. Falten nens i nenes i no n’hi ha prou que ho fem bé: cal saber comunicar-ho.

Si ets directiu o responsable de màrqueting o de comunicació del centre, has de saber que el màrqueting principal el fa cada professor i cada professora a l’aula i quan dialoga amb les famílies. Vosaltres sou com els directius o els responsables de màrqueting del Barça; ja podreu fer bé la vostra feina, que si no es guanyen trofeus, “no vendreu ni una samarreta”. Les estrelles del equip som el professorat.

Per això aquest llibre parla a les professores i els professors: el nostre paper  és ara més que mai imprescindible. Però hem d’adquirir noves destreces i hem de ser bons comunicant. Ens cal, en definitiva, desenvolupar la nostra marca personal.

ON EL PUC COMPRAR?

“La marca d’una escola és la suma de les marques personals dels seus professors i les seves professores”

Per només 10€ (el llibre pertany a la col·lecció Santillana Activa i està molt ben editat, a tot color i amb fantàstiques il·lustracions de Javier Royo), en aquestes 176 pàgines, aprendràs 

  • com millorar el nostre producte, el projecte educatiu,
  • com gestionar la marca corporativa d’una escola,
  • com treballar la nostra reputació personal
  • la relació interpersonal amb les famílies i i la seva satisfacció
  • la comunicació pública
  • i la comunicació més important perquè tot rutlli, la comunicació entre companys.

ON EL PUC COMPRAR?

El tenen en aquestes llibreries i moltes altres