FORMACIÓ  PER AL PROFESSORAT

Necessiteu més alumnes. Quina és la millor inversió en màrqueting? Què us donarà un retorn segur? La bona reputació de l’escola. Els pares i les mares saben que confien qui més estimen al món, els fills, a la seva professora o al seu professor. L’acció educativa de l’escola és, doncs, a les seves mans, la comunicació vostra més transcendental és la seva comunicació, el millor servei vostre és el seu servei. La seva reputació serà la vostra reputació.

I el professorat està  format per assumir amb èxit aquest repte? A Branding Escolar us volem ajudar amb una formació ara imprescindible en l’entorn educatiu: gestionar la pròpia marca personal i col·laborar a fer gran la marca de l’escola.

1 Com marca la teva marca!
L’empremta que deixes. Com es gestiona una marca personal. Atendre bé és una decisió personal. Arribar més enllà dels murs de l’escola.

2 La identitat de la marca
Definir el perfil de la marca pròpia i, ahora, participar en el projecte, el somni col·lectiu del centre: dues cares de la mateixa moneda. Atenció al client, sí, al client.

3 Les entrevistes de tutoria
Importància capital per al centre. La primera impressió compta. Saber escoltar. La comunicació no verbal. Els pares tenen sempre la raó?

4 Gestionar la satisfacció
La reclamació, el moment de fidelitzar. Professionals de la recuperació. Quan un pare perd la compostura. Protocols d’actuació. A què pots comprometre’t i a què no.

5 El dia que venen a l’escola
Les reunions de pares i mares. Objectius racionals i emocionals: informar, emocionar i moure a actuar. Continguts. Acondicionar l’aula. Consells d’oratòria i ús de les presentacions.

    M'agradaria contactar per tal d'estudiar la possibilitat que de fer a l'escola o el grup escolar

    Sobre la gestió de la marca humana de l'escola: transmissió de la missió, cultura corporativa, participació, marques personals…