FORMACIÓ ADREÇADA A DIRECTIUS I EQUIPS DE COMUNICACIÓ I MÀRQUETING

Necessiteu més alumnes. Quina és la millor inversió en màrqueting? Què us donarà un retorn segur? La bona reputació de l’escola. Els pares i les mares saben que confien qui més estimen al món, els fills, a la seva professora o al seu professor. L’acció educativa de l’escola és, doncs, a les seves mans, la comunicació vostra més transcendental és la seva comunicació, el millor servei vostre és el seu servei. La seva reputació serà la vostra reputació.

  1. La teva escola, una gran marca Què és una marca? Què significa que l’escola sigui marca? Gestionar el branding d’una escola. Relació entre Màrqueting i Branding. Identitat visual. Comunicació de la marca.
  2. Com governar una escola de professors amb marca Cultura corporativa. Missió i transmissió del somni. Participació i creixement personal. Confiança i delegació. La marca personal del professorat. La teva mateixa marca personal. De dins, cap a fora. Governar amb converses.

    Tinc interès en la possibilitat que es faci una d'aquestes xerrades a la meva escola:

    Què cal fer per posicionar la marca de l’escola?El paper del professorat en la marca escolarEl dia que pares i mares vénen a l’escolaProfessor, tu ets el principal portaveu de l’escolaAltres