Els dies 29 i 30 d’abril de 2022 es va celebrar a la Cámara de Comercio, de Bogotà, una nova edició d’aquest encontre anual de les escoles de Colòmbia, amb la participació d’un miler de directius de centres de tot el país. La pandèmia havia obligar a fer-la digital, com tants altres actes i s’observava en els presents un gran desig de presencialitat.

Divendres a la tarda, amb el títol Gestión profesional de la satisfacción en un colegio, Miquel Rossy, amb la col·laboració d’Hilda Mosquera i l’equip de màrqueting de Santillana Colòmbia, va organitzar un taller al voltant de quatre casos –situacions habituals escolars– relacionats amb l’atenció a les famílies: comunicació interna, gestió professionalment les reclamacions, control de les expectatives i com eradicar els rumors. Hi van participar tres-centes persones, dividides en equips de deu. Després de treballar els casos, un dels seus integrants en llegia les conclusions i Miquel Rossy feia una consideració al voltant del tema tractat. Podeu veure-les en els minuts 1h03′, 1h12′, 1h25′ i 1h33′ del vídeo.

Dissabte al matí, va ser el moment de les ponències. Al congrés hi havien intervingut personalitats com ara Mario Alonso Puig, Renato Aperti, Francisco Zariquiey, Laura Lewin o Javier Sirvent. En la seva ponència, Miquel Rossy va parlar del referral marketing com el camí principal per a la incorporació d’alumnes en una escola. Podeu escoltar-la abreujada en un episodi del podcast de BrandingEscolar o veure-la de l’enregistrament de la pantalla projectada en directe.

Taller sobre la satisfacció de les famílies

Ponència sobre el màrqueting de referència