Necessiteu més alumnes. Quina és la millor inversió en màrqueting? Què us donarà un retorn segur? La bona reputació de l’escola.

Els pares i les mares han confiat qui més estimen al món –els fills– a professores i professors. L’acció educativa de l’escola és, doncs, a les mans dels docents. La comunicació més transcendental és la seva comunicació. La seva reputació serà la vostra reputació.

I el professorat està format per assumir amb èxit aquest repte?

A Branding Escolar us volem ajudar amb una formació ara imprescindible en el món educatiu: aconseguir que tant el professorat com el personal d’administració i serveis col·laborin a fer més gran la marca de l’escola a través de l’atenció a les famílies i gestionant la pròpia reputació personal.

Sol·licita aquesta formació per a la teva escola

La formació es pot desenvolupar en una sola jornada i en la mateixa escola. Per exemple, en horari escolar les reunions amb els directius i el personal d’administració i serveis i a la tarda la formació del professorat;

PERSONAL BRANDING
2 HORES
Conscienciació de la pròpia marca personal i del benefici en els alumnes i per a l’escola.
Generació de reputació i gestió de les situacions d’insatisfacció.
Les reunions de tutoria i les reunions de pares i mares.
LIDERAR EL SERVEI
1 HORA
Responsabilitat en la cultura corporativa i la reputació.
Foment de la participació i el creixement.
Disseny de la gestió de la satisfacció a l’escola.
TAMBÉ EDUCA
1 HORA
Conscienciació del rol trascendental que hi tenen.
Atenció de primer nivell i resolució de conflictes.
Empatia i comunicació no verbal.

El resultat de la jornada formativa serà un nou enfocament de l’atenció a les famílies i la seva satisfacció, que produirà un reputació més gran de l’escola.

Amb famílies satisfetes, s’educa millor i els resultats no es fan esperar.

DIRECTIUS
Equip directiu (i comandaments intermigs)
1 h.

Com es governa una escola de professors amb marca personal? Primer, la pròpia marca personal. Participació i creixement personal. Com fer que la gent s’hi impliqui més? Governar amb converses. L’escolta. Com aconseguir més confiança entre el professorat i el pas? El procés de generació de bones referències.

PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS
Secretariat i altres que atenguin persones
1 h.

La marca de l’escola sou les persones. El vostre paper és determinant: el PAS també educa i participa del propòsit. La comunicació no verbal: llegir els gestos. Atenció telefònica i de recepció. Empatia i servei. Solució de problemes i reparació de la insatisfacció. Com gestionar situacions difícils?

PROFESSORAT
Des d’infantil al Batxillerat
2h.

Els profes amb marca deixen marca. Coneix-te i enfoca’t. Atendre artísticament, una decisió personal. Participa del somni. La tutoria i la reputació de l’escola. Com obrir i tancar converses? Saber escoltar i fer les preguntes oportunes. La reclamació, moment de fidelitzar. Protocols d’actuació. Empatia i comunicació no verbal. Les reunions de pares, moments racionals i emocionals.

FORMADOR
Miquel Rossy
Assessor i dissenyador de marques escolars

Director de Branding Escolar. Dissenyador gràfic i filòleg. Blogger, podcaster, conferenciant. Durant 30 anys, professor de Secundària i Batxillerat. Des de 1999 dissenyador de marques escolars. Assessor d’escoles i grups escolars en estratègies de màrqueting i branding. Autor dels llibres de Santillana El secreto del marketing educativo i Tu escuela, una gran marca.

Inscripcions i informació

M'interessaria