Molts creuen que comptar amb una identitat de marca de qualitat és massa car per a una escola. Però al final, resulta molt més car no tenir-la. 

A Branding Escolar us ajudarem a planificar i dissenyar la vostra identitat visual i també a solucionar situacions comunicatives puntuals.

Una bona identitat visual low cost

Es possible, doncs, comptar durant molts i molts anys amb una identitat visual de qualitat i completa, que sigui coherent amb la imatge que voleu per a l’escola? Sí. I no només és possible, sinó que us convé molt fer-ho.

Anàlisi del posicionament, la trajectòria i els atributs que es volen projectar.
Regulació del naming.
Disseny dels identificadors: logos i símbols.
Tria de les Google Fonts corporatives.
Domini URL funcional.
Selecció de plantilla i estils.
Definició d’estils i qualitats.
Estocs fotogràfics.
Plantilles habituals d’ús diari: presentacions, exàmens, textos, cartes…
Fullets i flyers impressos per a portes obertes, entrevistes, rètols…
Plantilles per a històries i posts a Instagram i altres xarxes.
Manual de marca per a ús de tot el personal.

Quan una escola ha resolt la seva marca visual i tots els seus dissenys són de qualitat, la professionalitat de la seva imatge esdevé l’expressió visible de la qualitat del projecte del centre.

La vostra escola mereix que reflectiu visualment la qualitat del projecte educatiu.

“El procés de creació de la nova marca visual ha estat fonamental per diferenciar-nos i, de manera atractiva, fer-nos visibles i destacar els elements que ens identifiquen.”

GNA. SOLEDAD MARTÍNEZ, Coordinació ET Carmelites Tereses de Sant Josep

“El disseny per al projecte educatiu Aude d’una identitat visual moderna i professional –va rebre premis– ha realçat la dimensió d’innovació amb rigor acadèmic que té”

GREGORIO ROMERA, Dr. Centres Educatius de la Institució Familiar d'Educació

BENEFICIS

Comptar amb una identitat visual dissenyada per un professional ofereix aquests avantatges:
MEMORABILITAT. La marca es fa més reconeixible entre les competidores i, per tant, més fàcil de recordar.
QUALITAT. El disseny gràfic de qualitat projecta comparativament la qualitat del mateix projecte de l’escola. Un mal disseny no pot comunicar un bon projecte educatiu.
COHERÈNCIA. Unificar els suports gràfics ajuda a donar cohesió a tota la comunicació i comunicar un missatge coherent.
ESTIMA. La qualitat gràfica contribueix directament a fer més atractiva l’escola a l’alumnat i les famílies, i també a les persones que hi treballen.

PERQUÈ BRANDING ESCOLAR?

Portar més de 30 anys exclusivament centrats en el món escolar, ens ha permès conèixer molt bé les necessitats de cada escola en el món gràfic imprès (fullets, flyers, agendes i carpetes anuals, calendaris, memòries i revistes…) i digital (web, presentacions de diapositives, vídeo…), en el màrqueting (landing pages, històries, posts i reels d’Instagram, etc.), la creació de plantilles de text per a ús del professorat (models d’exàmens i documents) . Parlem el mateix llenguatge i comprenem les vostres necessitats.

DISSENYADOR

Miquel Rossy
Assessor i dissenyador de marques escolars

Director de Branding Escolar. Dissenyador gràfic i filòleg. Blogger, podcaster, conferenciant. Durant 30 anys, professor de Secundària i Batxillerat. Des de 1999 dissenyador de marques escolars. Assessor d’escoles i grups escolars en estratègies de màrqueting i branding. Autor dels llibres de Santillana El secreto del marketing educativo i La teva escola, una gran marca.

Encàrrecs i informació

M'interessaria