El col·legi diocesà d’Almeria va iniciar fa uns quants mesos una renovació de la seva identitat visual, amb la col·laboració de Branding Escolar. El canvi a la marca visual s’emmarca en el desig d’oferir a les famílies de la ciutat una educació de qualitat innovadora i personalitzada, d’acord amb les necessitats educatives actuals.

El primer treball va consistir en una simplificació de les formes i un ajustament del seu escut a les diverses necessitats gràfiques. Es va mantenir l’ancoratge al seu escut tradicional a través de la conservació de la forma exterior i la presència dels mateixos elements: el sol de Portocarrero, la Creu, els raigs de llum i el llibre. Tots es troben ara formant una unitat, traçada amb una línia de gruix regular, cosa que permet reconèixer l’escut també en mides petites. És una cosa molt necessària avui dia, per exemple, per als perfils de les xarxes socials. D’altra banda, el canvi d’escut va coincidir amb els nous uniformes escolar i esportiu, que es van estrenar aquest curs 2023-24.

Amb la renovació durant el Nadal de la web del col·legi es culmina el disseny d’un estil exclusiu de maqueta, que és utilitzat també en les presentacions de diapositives, els documents del col·legi i en flyers de les xarxes socials. Des de llavors s’ha anat aplicant aquest mateix estil de plantilles a tots els redissenys que es van fent seguint el manual de marca.

Ell Colegio Diocesano San Ildefonso és un centre catòlic d’ensenyament de naturalesa i d’identitat diocesana. Es tracta d´un centre privat d´Eduació Infantil a Batxillerat que es troba al barri de Sant Lluís d’Almeria.