El Colegio Cisneros Alter acaba de canviar de logotip, amb la col·laboració de Branding Escolar. Aquest redisseny és el primer pas d’una actualització de tota la identitat visual, vinculada a la renovació del projecte educatiu.

En essència, el nou símbol del Colegio Cisneros Alter és el mateix que tenia fins ara: una flama de foc. Per la seva presència tradicional en els Jocs Olímpics i en altres competicions esportives, la flama evoca l’esperit esportiu, la superació i la unitat en la consecució d’uns èxits. A més, una flama representa la saviesa, la recerca perpètua de coneixement, l’espiritualitat, la passió i la creativitat, la transformació i el camí cap a l’èxit acadèmic.

A Cisneros Alter creuen fermament en els sòlids valors que l’esport infon en els estudiants. A través d’aquests valors adquireixen els coneixements i les habilitats que els permeten arribar allà on es proposen. La influència positiva de l’esport en la salut física, el desenvolupament mental i la formació de valors personals és un pilar fonamental de la missió educativa de Cisneros Alter.

S’ha donat moviment a la flama, per convertir-la en la flama de la torxa olímpica. Aquesta flama representa, doncs, la constant renovació del compromís amb l’excel·lència educativa que cada membre de la nostra comunitat comporta, cremant amb la passió per aprendre i superar-se, tal com exposa el tagline del col·legi: “Valors en moviment”.

Hi ha una forma vertical i una altra horitzontal del logotip al costat del símbol. El manual de marca recull les diverses variants, tots els usos previstos, així com els colors corporatius, les famílies tipogràfiques i les primeres maquetes de documents.