Al febrer de 2024 s’ha acabat de condicionar la sala de Noves Oportunitats de Negoci, de la Institució Familiar d’Educació, a Sant Cugat, amb la instal·lació d’uns vinils dissenyats per Miquel Rossy.

Els vinils es divideixen en quatre estadis:

  • A la porta, un gran globus de pensament acompanyat de les paraules: llegir, dreams, análisis, reflexió, study. És la primera etapa per al creixement i la capacitat de crear.
  • En l’interior, dos globus de diàleg amb espai d’intersecció marcat i amb els mots: debat, diálogo, team, escolta, empathy. Després d’haver estudiat els problemes ve el moment de resoldre’ls en equip, amb convicció en els arguments i amb escolta activa.
  • A continuació, el cohet sortint cap amunt i les paraules: confiança, decisió, acción, acceleration, resiliència. El moment de les decisions i la femesa tenaç per treure endavant allò que s’ha decidit.
  • Finalment, en la paret contrària la frase: Succes is a decision. Dare to take it! (L’exit és una decisió. Pren-la!) amb la paraula decisió i el símbol dela Institució amb neó de color verd i blau.

Un entorn de treball amable i ple d’inspiració contribueix a generar l’estil de treball òptim.