La teva escola una gran marca Miquel Rossy
EDITORIAL Branding escolar
MATÈRIA Disseny gràfic, empresa i gestió
ENQUADERNACIÓ Tapa tova
NOMBRE DE PÀGINES 296
ISBN 978-84-617-5872-2
EAN 9788461758722
MIDES 230 x 150 mm.
DATA DE PUBLICACIÓ 10-12-2016
RETIRAT DE LA VENDA.
S’ENTREGA NOMÉS EN ACTIVITATS DE BRANDING ESCOLAR.
LLEGEIX-NE LES PRIMERES PLANES

descarrega

Converteix la teva escola en una gran marca

Què és el brànding? Com aconseguir que l’escola sigui una marca estimada? Hem de canviar de logo? Com hem de comunicar la nostra identitat corporativa? De quina manera es crea un bon nom per a un projecte?Com aconseguir que es faci promoció del centre? Com podem evitar els rumors? Gestionem bé la nostra identitat visual? Què és notícia en una escola? Qui són els portaveus de l’escola? Quan esclata una crisi, què hem de fer? Quines xarxes socials hem de tenir? Què fem a l’escola amb el WhatsApp? Com podem aconseguir estar a la primera plana de Google? Com es fa una revista escolar?

Són moltes preguntes que el directiu o el cap de comunicació d’una escola es fa i molt sovint no sap on trobar-ne la resposta. El llibre de Miquel Rossy “La teva escola, una gran marca” ens ho respon. No pretén ser un manual complet, però aborda els temes principals que serviran per fer de cada escola una gran marca.

El llibre ha estat retirat del mercat, però encara es poden comprar els darrers exemplars a la llibreria GARBÍ, Via Augusta, 9 08006 BARCELONA

L’AUTOR

Miquel Rossy és dissenyador gràfic i filòleg. Des de fa molts anys, ha compaginat la docència a Secundària i Batxillerat amb la gestió de la marca corporativa de les escoles de la Institució Familiar d’Educació i d’altres entitats vinculades al món educatiu.