Ja no haurem de dir: “A cal sabater, sabates de paper”

Des de fa ja molts mesos, volíem afrontar i no podíem per falta de temps, algunes incoherències gràfiques de la nostra identitat visual, sobretot la inadequació del logotip. A mesura que Branding Escolar s’ha anat fent més gran i ha arribat a més gent per més canals, s’ha fet més necessari aturar-se a renovar la identitat gràfica i a fixar els identificadors principals i, coherentment, els elements gràfics derivats. La feina, gràcies a Déu, no minva, però quan una cosa s’ha de fer, es fa. Aquí en teniu el resultat.

La incoherència del logotip esmentada es refereix específicament a la conveniència que el simbolisme no s’adscrigui directament i exclusiva a l’imaginari escolar. És una recomanació que fem contínuament en assessories i en els dissenys gràfics d’identitat que ens han encarregat. No podíem donar mal exemple.

En les successives setmanes s’anirà veient l’abast del redisseny. S’han fixat les tipografies, l’estil gràfic de les maquetes, els colors corporatius, el to dels continguts, etc. Les sabates ja no són de paper, però les pantofes ho hauran de ser encara uns quants dies.