Som el que mengem, diuen alguns. Altres amb un sentit més espiritual, ho parafrasegen així: som el que llegim. Els que devorem llibres hem de reconèixer que som deutors d’allò que hem llegit. Fins al punt d’haver de dubtar en justíticia de la plena paternitat de cap de les nostres idees. Cal llegir, cal llegir molt. M’agrada –per gratitud, si més no– comptartir aquí les meves lectures.

No sé si són els millors llibres en cada àmbit. Són els que jo he pogut llegir, els que m’han influït. Si en coneixeu algun de millor, us agrairé que ens el recomaneu. Sisplau. El llegirem amb molt de gust.Tots els que poso aquí és perquè els he llegits i perquè considero que tenen algun interès. Però no els aconsellaria tots a tothom. N’hi ha de molt especialitzats i d’altres que són només una introducció per a la divulgació.

expertLlibre per a especialistes

iniciatLlibre que requereix un cert coneixement o vinculació amb el tema

totsLlibre per a qualsevol públic

No estem valorant-ne la qualitat, sinó el grau d’especificitat i d’interès per a persones que no són del sector.

Miquel Rossy

Estratègia

Carpiotti
Paul Capriotti
Planificación estratégica de la imagen corporativa
Ariel Comunicación. 2005.
expert
El llibre aborda, des d’una prespectiva conceptual i metodològica, l’anàlisi de la imatge corporativa en les organitzacións. Amb fonaments basats en ela comunicació, la psicologia social i la sociologia, reflexiona al voltant dels principis fonamentals de la imatge corporativa. Recordo que em va clarificar molt la importància de situar la nostra imatge en la ment dels nostres públics i no en nosaltres mateixos. És un llibre dens, que exigeix llapis i paper. També forneix dels coneixements per abordar l’anàlisi i el canvi de la cultura i la imatge corporatives.