El que fem quan pengem una plana a Internet determina que surti més amunt a les cerques de Google. És difícil que mai no n’hàgiu sentit  a parlar i compartirem que el tema té una notable importància. Però us ha semblat sempre molt complicat? A mi també. Intentaré introduir-vos-hi amb una explicació tan planera com em sigui possible.

L’ús principal del vostre web és la comunicació amb les famílies de l’escola. Ara bé, només per això no necessitaríem aperèixer a dalt de tot de les cerques. N’hi ha prou que se sàpiguen la nostra URL (adreça del web). Però és que el web serveix també per fer conèixer l’escola a potencials noves famílies; això també és important. Si la nostra posició a Google és molt endarrerida, perdrem moltes possibilitats de ser una opció per a algú que està cercant col·legis. I, com es diu sovint, el que no és a la primera plana de Google no existeix.

Aquest article ha passat a formar part del llibre “La teva escola, una gran marca”, que podreu adquirir aquí mateix molt aviat en aquest mateix web.

latevaescola-brandingescolar