Els premis CLAP 2017 han seleccionat la memòria anual de la Institució Familiar d’Educació de 2016, creació de Miquel Rossy, entre els millos dissenys de fullets paginats de l’any. La memòria d’activitats de la Institució (podeu veure’n aquí una versió ISSUU, tot i que no segueix la paginació correcta), presenta les dades més significatives del grup escolar, tant a nivell acadèmic, econòmic, com de projectes.  El disseny i la maquetació de la memòria segueixen l’estil gràfic –estil de watercolor, mitjançant taques d’aquarel·les i el filtratge de les fotografies– creat per a la identitat d’Aude!, el projecte educatiu de la Institució.

Els CLAP són uns premis internacionals per a professionals del sector del disseny, concedits per Veredictas i el Foro Alfa i compten amb una amplíssima participació a Espanya i entre els països de l’Amèrica Llatina. Figurar entre els treballs seleccionats pels CLAP és un reconeixement de la qualitat gràfica del disseny.

Per al filtratge de les fotografies, va comptar amb la col·laboració inestimable d’Ángel Gómez i Josep Lluís Silva, del departament de Branding de la Institució.