[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Al segon trimestre del curs 17-18 s’han organitzat dos workshops específics per a grups escolars, a partir del llibre La teva escola, una gran marca. El fet de ser tots els assistents pertanyents a un mateix grup d’escoles permet enfocar millor les conceptes. Com en els altres workshops organitzats, han rebut un exemplar del llibre, a partir del qual han estat treballant al llarg del matí el concepte de branding, en els seus diversos vessants, i definint estratègies de posicionament de marca i valoració dels identificadors gràfics d’una escola.

A Porto, els assitents eren directius escolars que pertanyien al grup Fomento, amb escoles a Lisbo i Porto. A San José, membres de les escoles Olmos, Iribó i Yorkín de la mateixa ciutat de Costa Rica. En aquest cas, els dies successius, mitjançant enquestes, focus groups i altres mitjans de medició etc. es va realitzar una assessoria de marca.

Tots dos grups tenen escoles referents acadèmicament en el seu context, amb un posicionament de marca netament diferenciat i amb molta empenta.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_images picture_size=”auto” hover_type=”none” autoplay=”no” columns=”5″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”yes” lightbox=”yes” class=”” id=””][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”https://brandingescolar.com/wp-content/uploads/2018/02/costarica2.jpg” alt=””/][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”https://brandingescolar.com/wp-content/uploads/2018/02/porto1.jpg” alt=””/][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”https://brandingescolar.com/wp-content/uploads/2018/02/costarica4.jpg” alt=””/][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”https://brandingescolar.com/wp-content/uploads/2018/02/costarica3.jpg” alt=””/][fusion_image link=”” linktarget=”_self” image=”https://brandingescolar.com/wp-content/uploads/2018/02/costarica0.jpg” alt=””/][/fusion_images][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]