EQUIPS DIRECTIUS

Una cosa és valorar la importància de la marca i una altra molt diferent és saber posicionar-la. Com se seleccionen els atributs adequats? I quan ja sabem com volem ser reconeguts, quan ja hem trobat el nostre nínxol, què hem de fer per ocupar-lo? Cada cas serà diferent, depenent de la identitat del centre, però els passos són els mateixos. S’acompanyarà els directius escolars que no tenen coneixements de branding a elaborar la seva declaració de posicionament.

Després es creen els símbols de la marca, que han de ser coherents amb aquest posicionament. Quins criteris cal tenir en compte per encertar la tria dels identificadors (el logo, els colors…)? Ens podem deixar dur pel gust personal? I quan ja tenim la marca definida, està tot fet? Implementar la marca és només seguir el manual d’estil visual?

Els directius del centre o els directors de comunicació necessiten aquesta formació per poder prendre encertadament algunes decisions capitals per a l’escola: les que afecten a la seva marca.

    Tinc interès en la possibilitat que es faci una d'aquestes xerrades a la meva escola:

    Què cal fer per posicionar la marca de l’escola?El paper del professorat en la marca escolarEl dia que pares i mares vénen a l’escolaProfessor, tu ets el principal portaveu de l’escolaAltres