[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””]

Som el que mengem, diuen alguns. Altres amb un sentit més espiritual, ho parafrasegen així: som el que llegim. Els que devorem llibres hem de reconèixer que som deutors d’allò que hem llegit. Fins al punt d’haver de dubtar en justíticia de la plena paternitat de cap de les nostres idees. Cal llegir, cal llegir molt. M’agrada –per gratitud, si més no– comptartir aquí les meves lectures.

No sé si són els millors llibres en cada àmbit. Són els que jo he pogut llegir, els que m’han influït. Si en coneixeu algun de millor, us agrairé que ens el recomaneu. Sisplau. El llegirem amb molt de gust.Tots els que poso aquí és perquè els he llegits i perquè considero que tenen algun interès. Però no els aconsellaria tots a tothom. N’hi ha de molt especialitzats i d’altres que són només una introducció per a la divulgació.

expertLlibre per a especialistes

iniciatLlibre que requereix un cert coneixement o vinculació amb el tema

totsLlibre per a qualsevol públic

No estem valorant-ne la qualitat, sinó el grau d’especificitat i d’interès per a persones que no són del sector.

Miquel Rossy
Somos lo que comemos, dicen algunos. Otros con un sentido más espiritual, lo parafrasean así: somos lo que leemos. Quienes zampamos libros debemos reconocer que somos deudores de lo que hemos leído. Hasta el punto de tener que dudar en justiticante de la plena paternidad de ninguna de nuestras ideas. Hay que leer, hay que leer mucho. Me gusta -por gratitud, al menos- comptartir aquí mis lecturas.

No sé si son los mejores libros en cada ámbito. Son los que yo he podido leer, los que me han influido. Si conocéis alguno mejor, os agradeceré que nos lo recomendéis. Por favor. Lo leeremos con mucho gusto. Todos los que pongo aquí es porque los he leído y porque considero que tienen algún interés. Pero no los aconsejaría todos a todo el mundo. Los hay muy especializados y otros que son sólo una introducción para la divulgación.

expert Libro para especialistas
iniciatLibro que requiere un cierto conocimiento o vinculación con el tema
totsLibro para cualquier público

No estamos valorando la calidad, sino el grado de especificidad y de interés para que lo lea una persona que no es del sector.

Miquel Rossy

[title size=”4″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Estratègia

Estrategia[/title][/fullwidth][one_fourth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Carpiotti[/imageframe]

Paul Capriotti
Planificación estratégica de la imagen corporativa
Ariel Comunicación. 2005.
expert
El llibre aborda, des d’una prespectiva conceptual i metodològica, l’anàlisi de la imatge corporativa en les organitzacións. Amb fonaments basats en ela comunicació, la psicologia social i la sociologia, reflexiona al voltant dels principis fonamentals de la imatge corporativa. Recordo que em va clarificar molt la importància de situar la nostra imatge en la ment dels nostres públics i no en nosaltres mateixos. És un llibre dens, que exigeix llapis i paper. També forneix dels coneixements per abordar l’anàlisi i el canvi de la cultura i la imatge corporatives.El libro aborda, desde una perspectiva conceptual y metodológica, el análisis de la imagen corporativa en las organizaciones. Con fundamentos basados en la comunicación, la psicología social y la sociología, reflexiona en torno a los principios fundamentales de la imagen corporativa. Recuerdo que me clarificó mucho la importancia de situar nuestra imagen en la mente de nuestros públicos y no en nosotros mismos. Es un libro denso, que exige lápiz y papel. También proporciona los conocimientos para abordar el análisis y el cambio de la cultura y la imagen corporativas.
[/one_fourth]